De tijden van de voorschool zijn helaas enigszins afwijkend van de tijden van de basisschool. Dat geeft wel eens praktische problemen voor ouders, maar wij mogen deze tijden niet zelf aanpassen. Dat komt omdat alle leidsters op alle voorscholen in principe qua werktijdfactor “uitwisselbaar” moeten zijn en een dagdeel moet dan ook overal tweeënhalf uur zijn.

De ochtend heeft een inlooptijd van 8.45 uur tot 9.00 uur waarin we een kopje koffie schenken en waarin u bijvoorbeeld nog even met uw kind kunt puzzelen.

We beginnen de ochtend om 9.00 uur en om 11.30 uur brengen de leidsters de peuters naar buiten toe, waar u ze kunt opwachten.

De middag heeft geen inlooptijd en begint om 13.15 uur. Om 15.40 uur komen de kinderen weer naar buiten.

Wij hebben drie voorschoolgroepen: een groep op maandagmorgen en woensdagmorgen, een groep op maandagmiddag en donderdagmorgen en een groep op dinsdagmorgen en donderdagmiddag.