Android

Math Praktijk Flash Cards

Math Flash Cards Practice door TeachersParadise.com Studios. Een leuk spel om te optellen, aftrekken, vermenigvuldigen of te delen praktijk.

• Optellen, Aftrekken, Vermenigvuldigen, Divisie.
• Kaartwaarden kan variëren 0 tot 35 en zijn volledig aanpasbaar per quiz.
• antwoord kan worden Multiple Choice of ingeschreven hoewel het numerieke toetsenbord.
• Reinig gebruikersinterface.
• Slaat de laatste keer en prestaties voor elke quiz.
• De laatste snelste tijd met een perfecte score wordt weergegeven om studenten te helpen oefenen en verbeteren motiveren.
• Negatieve antwoorden zijn toegestaan.
• Studenten kunnen opnieuw een gemiste kaarten totdat de juiste.
• Ouders en opvoeders kunnen vooraf de kaart decks en beperk het aantal kaarten per praktijk quiz.
• Plezier modus en geluiden zijn beschikbaar om vermaakt early learners te houden terwijl ze leren.
• Speed-modus laat de student de volgende vraag te bereiken zonder animaties.
• Wordt geleverd met 4 preset kaartspellen.

Het leren spellen van de kleuren educatieve spel

Niet alleen een spel, Eerste Woorden Kleuren! is een eenvoudige en onderhoudende educatief instrument voor de kleuters. Het zal u urenlang educatieve plezier, gelach en leren. Met drie niveaus, Easy, Medium, Hard, ze kunnen leren in hun eigen tempo. EASY: toont de gebruiker waar elke letter tegel met een gids brief. MEDIUM: verwijdert de gids letters. HARD: Voegt een extra brief aan de keuzes. Eerste woorden Kleuren! door TeachersParadise.com Studios helpt kinderen ontwikkelen de fijne motoriek, helpt te leren en te herkennen van letters en leren de juiste geluid elke letter maakt. TAGS: spelling spel, educatief spel, kleuren, kids games

Wanneer uw kinderen uw telefoon te gebruiken, zet het in Kind Mode! Onze Kinderslot houdt deze bij in de applicatie, zodat ze niet te verlaten en bellen of te verwijderen e-mails. Binnen Kind Mode, uw kinderen kunnen spelen al hun favoriete Android applicaties, verf in ons atelier, of genieten van honderden leuke, educatieve spelletjes, boeken, video's en gekozen voor hun leeftijd (alleen in het Engels).

* Onze Games worden momenteel alleen beschikbaar in ENGELS